Thursday, December 23, 2010

Senyum sampai ke telinga

Eheee senyum sampai ke telinga.... senyum lagi senyum lagi... serius tak boleh berhenti senyum ni... Nape senyum? Ada la... ehee senyum lagi senyum lagi(Nini, ko betul ke idak ni)

Picture akan diupload kemudian ye dengan citer penuh sekali...


sambung senyum sambung senyum....


Tuesday, December 21, 2010

Can you smell what Nini is cooking??!!!!!!!!!!!!

Eheee.... tajuk di atas tiada kena mengena dengan cerita ini. Hari ni 21 December 2010, cuba kira berapa hari dah suami saya tinggalkan saya dengan anak.. hah 30 hari! ulang lagi sekali 30 hari kawan-kawan. Dia yang tercinta sedang dalam perjalanan pulang kepangkuan kami berdua(ahhhh hebat betul perasaan ni) walaupun saya diberitahu flight delayed due to snow storm tapi takpelah sayang janji sayang selamat sampai kepangkuan kami.

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh i can smell him coming!!!!!!!!! and tomorrow i can taste him... opppsss terlebih sudah... hahahahahahaaahaha(ketawa orang jahat)


Sunday, December 19, 2010

Random Thought of The Day

A guy asked a Muslim: Why do ur girls[Muslimah] cover up their body n hair leaving only their face? The Muslim smiled,took two sweets, opened the first one n kept the other closed. He threw them both on the dusty floor n said to the one who asked: If I asked you to take one of the sweets which one will u choose? he[who asked] replied "The covered one." Then the Muslim said "that's how we treat and see our women" :)

Friday, December 17, 2010

Saya tak cantik lagi ke...

Tajuk tak boleh blah la engkau ni Nini. Huhuhuhu.


Ok aku bukan nak cakap pesal aku ni cantik ke idak, tapi dok heran la kenapa suami dok sibuk tanya argan oil argan oil kat aku lately ni. Hmmm lepas aku dah menggoogle pesal argan oil dekat sini. Aku naik heran la bila tau apa tu argan oil.  


"Argan oil is anoil produced from the kernels of theargan tree,endemic to Morocco, that is valued for its nutritive, cosmetic and numerous medicinal properties."
Ishhh untuk tujuan kecantikkan laaaa. Aku ni tak cantik lagi ke(statement memang tak boleh blah hihihi). Cantik itu sangat subjektif. Kalau luaran saja cantik dalaman nan hado... buat apa kan. Lagi satu kalau muka saja cantik tapi perangai nauzubillah memang failed la kan.

Akhirnya tadi lepas kitorang berskype baru la aku tau, suami ada belikan aku Argan Oil. Dia cakap argan oil tu elok untuk kulit, rambut. Dia cakap mata aku dah macam "Panda Bear " dengan eyebag nya lagi. Isk isk awak komplen muka kita ye. Kita tau la sejak ada anak ni kita memang tak concious sangat pesal kecantikkan kita. Tapi kan tapi kan, hubby cakap dia kesian dia aku sebab tu dia belikan aku argan oil tu. Dia kata kalau beli dekat Malaysia fuhhh mahal ko.

Jadiknya, aku dengan terkinja-kinjanya tak sabar nak tunggu suami balik dari Mauritania.

Nak cantik nak cantik!








Monday, December 13, 2010

Argan Oil... apa tu??

Eh korang, argan oil tu apa ek. Tadi aku berskype dengan suami. Dia tanya aku, sama ada aku pernah dengo atau idak pesal argan oil. Aku cakap dekat dia aku tak tau argan oil tu apa. Aku tanya dia nak buat apa. Dia takmo jawab. Dia suh  aku carik sendirik. Huh sombong, dah la dia tanya kita dia suh kita lak carik jawapan. So, esok suami nak tau jawapan dari aku. Aiseh, macam peksa la pulok.

Ok, ni nak carik info pesal Argan Oil. Esok nak kena jawab soklan peksa dari suami

Tata



Friday, December 10, 2010

Sayang Bini tinggal- tinggalkan -Episode 19

Hari ke 19 dia tidak disisi. Kami terus-terusan berhubung. Bila sukar untuk berhubung, jiwa macam sakit. Itulah CINTA.

Cinta saya ada di Mauritania. Cinta sangat sangat. Saya harap cinta-cinta ini membawa ke syurga.
Alahai. Halusnya perasaan(sebab tu saya tak nak tulis dalam BM sebab ia akan menjadik melankonik sangat-sangat). Banyaknya nak cakap. Tapi tak apalah. InsyaAllah hari esok masih ada.

Hati saya tercicir sebelah. Tunggu suami bawa pulang lagi sebelah.


Sayang kami berdua menghitung hari


... sambung

Saturday, November 27, 2010

Congratulations Nana!!

My best friend of many years is finally  married. I am SUPER HAPPY for you.  I'm so glad you found the person you want to spend your whole life with. I hope and pray you both will stay in love and happy together for eternity.

Thank you for the genuine friendship we shared. Just remember, wherever you are, whoever you're with, I am here for you.


 During my wedding she was my bridesmaid


During her wedding(sama plak color baju kawin kita kan!)



Thursday, November 25, 2010

Random pictures of Aliyah Part Three

Aliyah dalam version bertutup kepala... Comel indeed!



Kena biasakan pakai telekung kan Nak... nanti dah beso tak tau telekung tu ape...


meronta-ronta mintak dilepaskan... hahahahaha


Ayu... ayuuu... ayuuuu kan ibu dah nyanyi


Tomei tomei tomei


See my daughter she's lefthanded, busy kaco ibu buat keje

Monday, November 22, 2010

Sayang Bini tinggal- tinggalkan - Episode 1

Saya di sini Si dia jauh di sinun... Hurmmm sayang bini tinggal-tinggalkan, kerana itu En Suami telah berangkat ke Mauritania malam tadi. Sob sob sob. Pergi bukan sebab main-main okay, pergi sebab keje. Demi mencarik sesuap nasi saya dan Aliyah ditinggalkan di Malaysia(takpe sayang, saya seorang isteri yang memahami anak kita jugak paham environment keje ayahnya yang macam mana).

So, malam tadi sejurus selepas en suami enter balai berlepas, rindu kami berdua pada en suami sudah mula bercambah dan hari ni makin-makin bercambah-cambah. Rasa macam nak melalak dah tapi macho punye pesal ku tahan jugak airmata ni dari meleleh(kang Oten nampak tak pesal2 kena ejek).Lama weh tiga puluh hari tu. Semenjak Aliyah lahir ini pertama kali dia ditinggalkan lama. Paling lama pun 2 minggu tu pun dah tercarik-carik. Nasib baik ada 3G(terima kasih pada teknologi). Boleh la mengubat hati yang rindu ni.

Untuk suami yang jauh berjuta-juta batu di sana, you don't have to worry baby sebab saya adalah wanita independent(but yet i still need you), strong(walau kadang-kadang hati halus sangat). I promise I will take care our daughter, I'll take care myself, I'll call our parent kat Muo every week to tanyar kabar. You... your job just take care yourself , keje baik-baik ek, jangan makan banyak-banyak. Ikan kat sana beso-beso kan... huuhuu takut takut takut :P

Love you sayang... always sama macam dulu-dulu



End.




Tuesday, November 16, 2010

A love letter to my husband

Dearest My Love,


Today, 16 November 2010, is a our second wedding anniversary. I don’t have a card for you, or a gift, either. It’s lame, perhaps, but this letter will be my gift.


I’m so proud to call you my husband, Sayang. It means so much to me to be your wife. As you know, before we met I thought for sure I’d never have anyone again. Then you came along! Allah has really blessed me!

Thank you so much for loving me. For seeing something in me., for marrying me, for listening to my concerns and working to make our marriage better. For putting up with my moods when I’m dealing with issues. Thank you for being you. There is just something about you, my love that I cannot resist. I know that I don't always tell you that. I wish that you could know how many times a day that I think of you. It has to be thousands. I can't imagine my life without you.

I am comfortable with you, I am comfortable being myself with you.  I love that nothing is too silly or embarrassing to talk about.   I love you because you indulge me. I love you because you balance me out. Whereas I’m high-strung, you’re calm. Where I am weak, you’re strong. Where I am lacking, you fill in. I won’t say you complete me, because that’s just cheesy and also untrue, but I will say you are everything I want in a husband. I couldn’t and wouldn’t ask for more. Isn’t that utterly amazing? I think so. What’s even more amazing is that you and I weren’t always like this. We’ve developed into this and we keep developing alongside each other, not stuck to each other but going in the same direction.

I know I am not always the easiest to put up with and sometimes I let my prima donna come out.  I know I am not perfect and yet you love me still.  I can’t begin to even put into words just how special you make me feel.  Whether it is seeing the love in your eyes for me or just the way you hold me when I am upset.  How you let me escape when you can see I am “wiggin out” to save at least a part of my sanity.  I love you not only for who you are but for who you help me to be.

As I write to you now, I know that when you are back today from Kerteh I'll probably tell you how much I love you and this letter may just seem superfluous.


But you may save this to read again, especially at difficult times. Please know that when you read it in the fifth, tenth or thirtieth year of our marriage, I love you then as I love you today when our marriage is a full year old, and we are miles apart, on our second wedding anniversary. Thanks for loving me.

I am so excited to grow old with you.
Happy Anniversary Sayang!



Your Hunny Bunny,
Nini











Monday, November 15, 2010

This is how i feel right now




Friday, November 12, 2010

Ketawa Penawar Duka

video


This is one of the craziest animal videos i've ever seen. Watch this Walrus do a perfect sit-up. Comel! Sungguh tak tipu! After watching this video I have been thinking if the walrus can do it then i need to get in the gym too LOL

Thursday, November 11, 2010

I'm starting fall in love with you

Feel like i want to scream out.... arghhhhh arghhh... AAAAAARRRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!! Rasa macam pembelot dah ni, Nini oh Nini kuatkan la hati mu itu. I LIVE for Twilight, I BREATHE it GO VAMPIRE DIARIES!! GO TWILIGHT!! see, I am totally neutral. like Switzerland. ;P .... but i think I'm starting fall in love with DAMON.... huarghhhhhhhhhhh sorry EDWARD


p/s : have you watch Vampire Diaries Season 2 episode 8 ? i do really hope Elena remember what
Damon said... Sian btul kat Damon la...




Friday, October 29, 2010

Suka suka suka

Yeay Jumaat datang lagi!!! Saya suka Jumaat! Suka suka suka & suka(nak repeat banyak kali rasanya ni) Esok balik rumah PIL. Darling nanti bawak kami gi minum air jagung yang best tu ek.Air Jagung bas stand Muo terbaek! Pure and fresh rasanya.

Nak buat keje cepat2 ni, sebab Monday nak kena attend AGM meeting.. Adoi tentu makan masa setengah hari. Menci menci menci la

Ok Ok pi sambung buat keje...



Envy is a waste of time...

It happens in our lives, whether we are the Subject, or the Rival. It happens to me not once, not twice, not thrice...but in several occasions I am the Rival. WHY? From old schooldays to present career life, some are very transparent showing their grudge against me. If I was not strong enough, if I was meek and timid, I would be in depression, gloominess and lost...but fortunately I am born to be bold and courageous enough, I am able to confidently stand for my rights and I have a positive attitude towards self-assurance.
Envy is the art of counting the other fellow's blessings instead of your own. ~Harold Coffin
Jealousy is simply and clearly the fear that you do not have value. Jealousy scans for evidence to prove the point - that others will be preferred and rewarded more than you. There is only one alternative - self-value. If you cannot love yourself, you will not believe that you are loved. You will always think it's a mistake or luck. Take your eyes off others and turn the scanner within. Find the seeds of your jealousy, clear the old voices and experiences. Put all the energy into building your personal and emotional security. Then you will be the one others envy, and you can remember the pain and reach out to them. ~Jennifer James
Envy is a symptom of lack of appreciation of our own uniqueness and self worth. Each of us has something to give that no one else has. ~Elizabeth O'Connor
So, to anyone out there who envies me, I do not want to waste my time thinking of the reasons why you envy me, but, get a mirror and see yourself. If you cannot find your self-value, keep continue to envy me...coz I'm always your Sweet Rival :p
P/S: Especially dedicated to someone(s) who always envy me and dissatisfied with my POPularity and success....with a special message: GET A LIFE!

Wednesday, October 27, 2010

Just Another Thought

Just Another Thought....
I thought everything was fine, but it's not.
I thought I was strong, but I crumbled.

Just another thought....*sigh*




Tuesday, October 26, 2010

Perempuan Kalis Peluru by Monoloque

Tamatnya sumpahan sejak mendengar suara
Dikejutkan diri oleh dari mimpi mati lemas
Seperti cahaya dihujung terowong gelap
Kasih sayang yang dicurahkan seperti emas

Tak berniat membuat menangis air mata mengalir
Terburu-buru tidak guna sememangnya semulajadi
Langkah mayatku dan buru satu pesanan
Kepada mereka yg selalu asyik mengganggu

Saya dan awak diterbangkan sehidup semati
Kau dan aku merentasi bima sakti
Tak berniat membuat menangis air mata mengalir
Terburu-buru tidak guna sememangnya semulajadi

Hanya kau seorang didalam berjuta-juta ribu-ribu
Saya cemburu denganmu
Perempuan kalis peluru
Jauh dimata dekat dihati

Walaupun hati merindu dia
Mandi tak lena tidur tak basah
Seperti mati hidup semula hidup semula
Tak berniat membuat menangis air mata mengalir

Terburu-buru tidak guna sememangnya semulajadi
Hanya kau seorang didalam berjuta-juta ribu-ribu
Saya cemburu denganmu
Perempuan kalis peluru

Harapan semoga selama ke akhir hayat…
Tolong tunggu.. tolong tunggu.. tolong tunggu..
Jangan was-was tak perlu ragu denganku…
Hanya kau seorang di dalam berjuta ribu





I LOVE THIS SONG.. I HEART BUTTERFINGERS I HEART MONOLOQUE I HEART TWILIGHT :P




Monday, October 25, 2010

Pengumuman

Ting ting ting pengumuman pengumuman

Minggu ni adalah minggu bahagia aku. Sebab? Sebab Datuk L pulang kepangkuan isterinya selama seminggu. Hahahaha suami aku cuti seminggu weh(menari sekeliling rumah). Before ni aku bukan tak bahagia, bahagia tapi lebih bahagia sebab boleh menikmati normal life macam suam-isteri yang lain sebumbung dan seharian bersama. Dan seronoknya lagi pegi & balik keje ada orang hantar dan jemput. Kesian dekat aku kan..Takpe takpe aku kan independent woman, strong dan BEST insyaAllah aku boleh menempuh semua tu.. dengan sokongan beloved family and of course en suami tersayang huggable intan payung belian ku itu!

Jadik minggu ni aku tak bawak kete ye, so boleh lah hantar kete kebalku itu servis ke bagai lah. Rasanya kete tu nak kena buat top overhaul la(ishh banyak la duit yang nak kena pakai ni), aircond nak kena service, en suami cakap aircond kena service sebelum ia rosak, kalau dah rosak banyak la pulus nak kuar lagi( eh bukan sayang nak sponsor ke servis kete org tu :P)

Buat en suami yang ada di rumah, sorry sayang, orang tak boleh nak cuti sebab sayang faham la kan isterimu ni sangat2 busy during end month. Orang tak dapat nak temankan sayang dekat rumah tapi takpe weekend ni kita balik Muor... yeay bawak Aliyah jumpa Tok Ayah dengan Tok Mak Misah sambil kita minum air jagung bas stand(BEST AKU TAK TIPU).




Friday, October 22, 2010

Yay.. It's Friday!!

“I always give 100% at work:


13% Monday

22% Tuesday

26% Wednesday

35% Thursday

4% Friday”



Today is finally Friday and I can’t wait for the weekend to come. Yay!!!




Thursday, October 21, 2010

Abang Maher Zain - For the Rest of My Life




I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart
I feel so blessed when I think of you
And I ask Allah to bless all we do
You`re my wife and my friend and my strength
And I pray we`re together eternally
Now I find myself so strong
Everything changed when you came along
OOOO
And theres a couple word I want to say

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you. loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart now that you`re here
Infront of me I strongly feel love
And I have no doubt
And I`m singing loud that I`ll love you eternally

For the rest of my life
I`ll be with you
I`ll stay by your side honest and true
Till the end of my time
I`ll be loving you.loving you
For the rest of my life
Thru days and night
I`ll thank Allah for open my eyes
Now and forever I I`ll be there for you

I know that deep in my heart



I didn't know Maher Zain in Malaysia was such a Phenomenon until I heard this song. His message of peace, love and God has somewhat taken Malaysia by storm. Many though are skeptical as to why Malaysians(including me :P) have fallen head over heels with this Lebanese born singer, Maher Zain.

It's been a long time since I heard a song that unleashed so much emotion... Asal dengar lagu ni mula teringatkan en suami yang ada nun kat situ... kadang-kadang rasa macam nak nangis pun ye gak pesal ape ntah.. agaknya banyak buat dosa kat en suami ke?!... To en suami i dedicate this song to you ya.... I LOVE YOU now and forever


Tuesday, October 19, 2010

Thank You Allah

Walaupun aku penat menguruskan Mr hubby & sikecik yang comel itu, walaupun aku stress dengan workload di office, walaupun aku mendengar soseh2 staff yang tak berpuas hati... yang penting aku sentiasa HAPPY... thank you Allah for this oppurtunity :)





Monday, October 18, 2010

Sorry LAZY mode is ON!

This blog of mine has been forgotten. Please forgive the extended absence but things have been busy professionally and personally. I’m so busy at work, don't bother to face the computer at home since I have been facing it everyday at work and my lazy mode is ON. There are tonnes of work to do but seeing it everyday, it just make me lazier to update and filed.

Back to life, alhamdulillah everything is in good shape. Later I'll update everything happen to me during my absence... :P (Lazy mode is ON kan)




Sunday, September 19, 2010

Enfagrow A+ versus Pediasure

Attention to all mommies, I need some help here.

Aliyah is an Enfa baby since a few months after she was born, due to my poor milk supply. I was so crushed to learn that I had to supplement her with formula that I made a vow to myself to provide her with the best possible alternatives just so she can thrive as steadily and healthily like other breastfed babies. That explains why I do not mind going through all the extra troubles to get her all the good ingredients to put in her homemade porridge, as well as the variety of fruits to be pureed for her daily meal -- to make up for the frustration of not being able to exclusively breastfeed my baby.

Problem comes when Aliyah was advised to take PediaSure by the paed as she refused to eat( she is a picky eater).I was told by my friend, pediasure has a much higher calories content, which to me translates to too much sugar.

Any mommies has advice on this? Please advise if we should switch Pediasure or remain Enfagrow A+.


Friday, September 17, 2010

To whom may it concern




I seemed to be overloaded with work these days and my head is spinning at night when I get home. Please I need one more assistant.. uhuk uhuk uhuk


Wednesday, September 15, 2010

Random pictures of Aliyah Part Two

Halluuu...

Terbaik lah... Aliyah, jalan belum boleh lagi... Baru dua tiga steps, dah pandai panjat! Haiyoooo... Time2 macam ni lah mula terasa pening kepala.. Itu belum dia panjat tangga lagi... lagi la haru!!! haish... Ni dia baru baik demam... demam upah tok mak dia cakap... Tumbuh dua batang gigi sekaligus...

Below ada a few new picture Aliyah... Enjoice...




Smile


Hello can I speak to my daddy



Vrooooommmmm


Ni upah, baru baik demam ni... suka je dapat main kete control


Future Formula One car racer


Playing time making a genius time!



Monday, September 13, 2010

How was your Raya?

Ours was crazy as usual, filled to the brim with endless good food (oh GOD, ibu's been a complete glutton...), good company (our ears are still ringing from so much loud chatting and laughter) and unending activities...




Our team!


My beloved family (Love you guys)



My big family (ni pun blum cukup korum lagi ni)



Beloved parent( I love this picture!)



The sengals hahahahaha


Hahahahaha


Me and my huggable hubby :P


Daughters and Son of Haji Khalid & Hajah Salmah




Hope yours is going well too...



Selamat Hari Raya, everyone...and Maaf Zahir Batin for all my known and unknown wrongdoings...